maanantai 23. kesäkuuta 2014

Häivähdys (Väristys, #2) Maggie Stiefvater

Sam ja Grace ovat taistelleet saadakseen toisensa, ja metsä heidän välillään näyttää kadonneen. Pian heidän tulevaisuudelleen lankeaa uusi varjo.
Häivähdys on romaani elämästä odotuksen jälkeen. Se on romaani pojasta jonka sutena viettämät vuodet ovat takana, tytöstä joka on menettää ihmisyytensä ja ystävistä, joiden on opittava suuntaamaan vihansa toistensa hyväksi. Riittääkö vain häive ihmisestä pitämään rakastavaiset kiinni toisissaan?

Nyt kun on hieman pulaa kirjoissa, niin tämän toisenkin osan päätin lukaista. Olen aina ollut sitä mieltä, että tässä sarjassa poikkeuksellisesti kirjat paranevat osa osalta. En pitänyt ensimmäistä kirjaa niin surullisena, että sen takia voisi esm. itkeä, mutta tämän toisen osan lopussa jouduin pyyhkäisemään pari kyyneltä silmäkulmasta. Pidän myös kirjassa siitä, että lempihahmoni Isabelin näkökulmasta oli kirjoitettu lukuja, ja tietenkin ihana Cole tuli tässä kirjassa! Gracen luonne alkaa parantua silmissäni, ja mina todella vihaan hänen vanhempiaan. Mokomatkin, menevät nyt erottamaan niin syvästi rakastuneen parin. 

 Arvosteluni
Kirja saa minulta arvosanan 9+

2 kommenttia:

 1. Häivähdys on mielestäni koko trilogian paras osa. Pitäisi kai nämäkin joskus lukea uusiksi... Ensimmäisen kerran sarjaa lukiessani oli sellainen kiva kevättalvi, joten vuodenaikakin sopi kirjaan :D No, valitettavasti lukukokemus ei todennäköisesti tule olemaan niin unohtumaton uusilla lukukerroilla.

  Syksyllä muuten ilmestyy tähän sarjaan uusi osa - joka on tosin spin off - Viettelys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsekkin taidan kallistua siihen, että Häivähdys on paras osa!
   Ihanaa, kävin katsastamassa vähän tietoa kirjasta. Kiitos vinkistä ;)

   Poista

Kiitos kommentista ♥