lauantai 14. kesäkuuta 2014

Haluttu (Valehtelevat viettelijät, #8) Sara Shepard


Kolme pitkää vuotta Hanna, Spencer, Aria ja Emily ihmettelivät, mitä oikein tapahtui yönä, jolloin heidän paras ystävänsä Alison katosi. Nyt kun kaikkeen on lopulta saatu selvyys, he voivat unohtaa koko kamalan episodin. Tai niin he luulevat.
Kaikilla tarinoilla ei ole onnellista loppua, varsinkaan kun neljä valehtelevaa viettelijää ovat tehneet niin paljon pahojaan. Tulevatko tytöt saamaan kaiken, mitä ovat halunneet? Eivät, sikäli kuin se minusta riippuu. – A 

En pidä tästä kirjasarjasta. Jokaisen kirjan myötä juoni muuttuu aina vain ennalta-arvattavammaksi ja "tyhmemmäksi".
Vihaan aika monia henkilöhahmoja, joka taas kertoo sen, että kirjailija on osannut tehdä niistä niin todellisia, että jokin tunne nousee lukijassa, vaikka sitten viha. Itse juoni tässä kirjassa ei oikeastaan poikennut muista. Olihan tähänkin saatu eräs yllätys tungettua mitä lukija ei heti olisi välttämättä arvannut, mutta kaksoissisko juttu oli minusta hieman typerä. Kirjailialta taisi loppua ideat tai sitten siitä saadaan jotain hieno kehiteltyä seuraavissa osissa. Toivotaan parasta sillä vaikka inhoan tietyllä tavalla koko kirjasarjaa, olen todella utelias näkemään mitä tapahtuu seuraavaksi.


Arvosteluni 
Kirja saa minulta arvosanan 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥