tiistai 19. toukokuuta 2015

Kirjankansibingo


Taas on uusi ja jännittävä kirja haaste keksitty. Kirjakaapin kummitus blogin pitäjä keksi tämän virkistävän uuden haasteen johon on otettu mallia viime vuonna tutuksi tulleesta Les Masque Rouge-blogin Emilien emännöimästä kirjabingosta.

En tosiaan ehtinyt viime vuonna mukaan tähän bingoon, koska olin täällä bloggerin puolella aloitellut vasta, mutta nyt minäkin pääsen mukaan. Kesäkin on jo kovaa vauhtia tulossa kohti, joten aikaakin pitäisi olla hieman enemmän.

Bingorivejä täytetään lukemalla kirja, jonka kansikuva vastaa kutakin bingoruutua. Eli kun lukemasi kirjan kansi vastaa, jotain bingoruutua, niin saat ruksata siihen kohtaan rastin.

Bingo muodostuu vaakasuorasta, pystysuorasta tai vinottaisesta, kulmasta kulmaan ulottuvasta rivistä, jossa on viisi lokeroa. Samaa kirjaa ei voi käyttää useampaan lokeroon. Lokeroiden täyttämisessä saa käyttää omaa tulkintaa, kunhan ei vihreää lue punaiseksi.

Haaste alkoi 15.5. ja päättyy 15.8. Elokuun loppuun mennessä oli toivottu, että osallistujat linkittäisivät tähän Kirjakaapin kummitus postuksen kommentteihin jonkinlaista bingokoontia. Bingoajien kesken arvotaan syyskuun alussa jonkinlainen kirjallinen palkinto.

Omana tavoitteenani olisi saada eres pari bingoa. Pidetään siis siitä kiinni ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista ♥