sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Maratonin jälkitunnelmia


klo 7.30

Aloitin ensimmäisen kirjani. Hyllystä tuli napattua Annukka Salaman, Harakanloukku. Olin lukenut kirjan ennestäänkin, joten tiesin, että tahti tulisi olemaan nopeatempoista, koska muistin asiat vielä aika hyvin. Kirjan lukeminen lähti mukavasti alkuun.

klo 10.34

Harakanloukku saatiin päätökseen hyvillä mielin. Kirja oli edelleen loistava, mutta mitä muuta voisi odottaa kirjalta, joka keskittyy enimmäkseen rakkaaseen harakanpoikaamme Jooneen <3
Jos sama tahti jatkuisi, olisin lukenut yli tuhat sivua alta aika yksikön. 445 sivua luettu tähän asti.

klo 11.30 

En ole koko tunnin aikana aloittanut yhtäkään kirjaa. Rillit huurussa katseleminen kiinnostaa tällä hetkellä enemmän. Hmph, hyvä startti ei taida jatkua...

klo 12.05

No niin. Puhti taas palautunut. Tässä vaiheessa aloitin J.R.Wardin Kuolemattoman. Olin todella innoissani tästä, koska vihdoinkin tämä ihana sarja tuli päätökseensä. En joutunut pettymään, mutta siitä lisää myöhemmässä kirjapostauksessa. 

klo 16.00 

Kuolematon on nyt luettu ja 838 sivua luettu! Tahti ei ihan pysynyt, jos verrataan aamun huimaan starttiin.

klo 18.36 

Nälkäpeli saa itsensä alkuun. Olen viimeksi lukenut Nälkäpelin 12 vuotiaana, joten tässä on nyt ollut kolme vuotta taukoa. Ja täytyy sanoa, että tällä kerralla lukukokemus oli aivan erinlainen, mutta hyvällä tavalla.

klo 0.23

Nälkäpeli vihdoin luettu. Tässä vaiheessa en enää jaksanut aloittaa uutta kirjaa. Silmät meinasivat muurautua umpeen, joten päätin mennä pehkuihin. 1227 sivua luettu!

klo 8.12

Heräsin ja tajusin harmikseni, että lukumaratooni oli omalta osaltani ohitse...


Fiilikset

Huh huh, nyt on ensimmäinen lukumaratoni ohitse. Ja täytyy sanoa, että hauskaa oli! Ehdottomasti osallistun seuraavaankin. Siitä ei edes keskustella.
Lukumaraton oli aivan mahtava kokemus, kuten sanoinkin . Oli ihana seurata muiden bloggareiden edistymistä Twitteristä ja kertoa omasta edistymisestäänkin muille. Ja sieltä sai tukea ja kannustusta. Se sai hymyn huulille paljon herkemmin kuin suuren sivumäärän saavuttaminen.
Tauoton lukeminen ei sinänsä ole minulle haaste eikä mikään, mutta jostain ihmeen syystä nyt kun lupa oli lukea, niin teki mieli tehdä niin paljon muuta. Sen takia sivumäärät vähenivät hieman, mutta olen silti ylpeä itsestäni, että sain yli tuhannen sivun!
Ei kun seuraavaa kertaa odottamaan!

Maratoonin päättyessä saldokseni tuli 1227 sivua ja kirjoja tuli luettua kolme.

Harakanloukku - Annukka Salama

Kuolematon - J.R.Ward

Nälkäpeli - Suzanne Collins


2 kommenttia:

  1. Vautsi mikä sivumäärä! (näinkin viisasta asiaa tällä kertaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kyllähän niitä sivuja kertyi! (kaikki on viisasta minun mittapuullani, joten älä huoli) ;)

      Poista

Kiitos kommentista ♥